Acties

Via deze pagina willen wij acties van deelnemers onder de aandacht brengen en willen wij ook andere deelnemers inspireren om acties te bedenken en te initiëren.

JustGiving: Team Weir Ventoux

René Valentij, de vader van Lucas Valentijn, werkt bij het bedrijf Weir. Samen met collega's vormen zij Team Weir Ventoux. In totaal is Team Weir met 15 deelnemers uit diverse landen. Om internationale donaties gemakkelijker te maken, heeft Team Weir een pagina aangemaakt op de website JustGiving. Klik hier om de tussenstand te zien en lees de reacties van de supporters van Team Weir Ventoux.

JustGiving Team Weir Ventoux

Sponsordribbel

Sportevents4Kidz organiseerde samen met voetbalclub VV Baarlo een Sponsordribbel tijdens de JAKO-Voetbaldagen. De opbrengst van de Sponsordribbel is bestemd voor: De Mont-Ventoux-Challenge 2017 voor Stichting Hartedroom

Het was geweldig mooi om te zien hoe de deelnemers, hoe jong ze ook waren, middels deze sponsordribbel, een bijdrage hebben geleverd, aan een beter toekomstperspectief voor deze ernstig zieke kinderen, met cardiomyopathie, zodat de kinderen na vele onderzoeken, behandelingen, weer deel kunnen nemen aan velerlei jeugdactiviteiten, zoals bijvoorbeeld de JAKO Voetbaldagen.

Deze sponsordribbel bracht deze middag dan ook een super mooi bedrag op van €686,55

De cheque wordt overhandigd namens de organisatie (Arno van de Eertwegh links) aan team Baarlo (Ger Beekman rechts)

Benefiet concert

Familie Valentijn en familie Beekman organiseren een benefiet concert om geld op te halen voor Stichting Hartedroom. Dit evenement zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni 2017 te Baarlo.

 

Emballage-box lege flessen

Veel supermarkten hebben een emballage box naast de lege flessen automaat. Een grote kans dat ook de supermarkt bij u in de buurt deze beschikbaar stelt voor goede doelen. Het is laagdrempelige manier om geld op te halen voor Stichting Hartedroom. Bijvoorbeeld, Esther Moonen heeft via de Albert Heijn in Weert, in de maand januari, maar liefs 224,55 Euro opgehaald voor Stichting Hartedroom. Vraag het na en wellicht is het ook mogelijk bij uw vaste supermarkt!

 

PlantHeart product

Prodrive-Technologies doet elk jaar iets voor een goede doel. Zo hebben Arno Moonen en Francois Veger in hun vrije tijd een leuk en toepasselijk product ontwikkeld voor het goede doel, namelijk een PlantHeart. Dit is een vocht sensor voor in een plantenpot, in de vorm van een hart. Het hartje licht op en knippert op moment dat het plantje water nodig heeft. Inkoper Mark Gijsbers heeft de inkoop van alle onderdelen verzorgt en een aantal toeleveranciers en Prodrive-Technologies hebben ook een aantal componenten gesponsord, zodat de kosten laag zijn gebleven. Samen met Ralph Blommenstein en Silvy Janssen hebben we enkele zaterdag-ochtenden georganiseerd, waarbij veel collega's van Prodrive-Technologies vrijwillig hebben meegeholpen met de productie van het product. Zie voor meer informatie: www.plantheart.nl. Deelnemers van Team Prodrive zullen o.a. met de verkoop van het product, geld ophalen voor de Mont-Ventoux Challenge.

 

Lekkernij voor het goede doel

Kan jij lekker bakken of ben jij creatief in het maken van mooie dingen, dan is verkopen van lekkernij voor het goede doel misschien iets voor jou. Zo heeft de deelnemer Hans samen met zijn vrouw "Pinguin Zoenen" gemaakt van bestaande zoenen en deze te koop aangeboden tijdens de vrijemarkt op koningsdag. Het liep erg goed, zo zag je regelmatig iemand een pinguin naar binnen werken en waren aan het eind van de dag alle Pinguin Zoenen op!

 

Verkoop 2e-hands spullen

Esther Moonen heeft via Facebook een oproep gedaan voor 2e-hands kinderspeelgoed, om te verkopen voor Stichting Hartedroom. Hierop is massaal gereageerd! Er zijn veel familieleden, vrienden, en kennissen die 2e-hands spullen hebben gedoneerd, zoals kinderspeelgoed en kinderkleding. Al veel spullen zijn aangeboden en verkocht via Marktplaats en Facebook. Verder is er ook al verkocht op de kinderbraderie en kerstbraderie in Weert. Inmiddels zijn ook andere deelnemers bezig met verzamelen van 2e-hands spullen, die o.a. worden aangeboden op de vrije markt tijdens Koningsdag en op de braderie in Baarlo.

 

Spaarpot

Meerdere deelnemers hebben gebruik gemaakt van een spaarpot om geld op te halen voor de Mont-Ventoux Challenge. Namelijk bij de lokale kapper, op de bar in het lokale café, en op de balie bij de receptie op het werk. Dit is een mooie gelegenheid om Stichting Hartedroom, de Mont-Ventoux Challenge, en de deelnemers bekendheid te geven, en het voor mensen laagdrempelig te maken om een (klein) bedrag te doneren.

 

Loterij

Familie Moonen heeft het initiatief genomen om een loterij te organiseren. Alle prijzen zijn gedoneerd, zodat de opbrengst van de loten verkoop helemaal gedoneerd wordt aan Stichting Hartedroom, via de Mont-Ventoux Challenge. De loten worden verkocht voor 2 Euro per stuk. De trekking zal plaatsvinden begin september 2017. Zie hieronder een impressie van de prijzen.

Hoofdprijs: één week vakantie in Oostenrijk: www.boerderij-vakantie.nl

 

Meer over Hartedroom

Hartedroom werft fondsen voor vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kindercardiomyopathie. Wij onderhouden hiertoe contact met verschillende kindercardiologische centra in Nederland.