Wouter Vleij

Doel aangemaakt op: 8-3-2019

Opgegroeid in de Lijsterlaan in Vlaardingen , daar hele lieve mensen ontmoet Anne en Mariska en Doris. Altijd zat Doris voor het raam als ik thuis kwam waardoor we aan de praat raakte, uiteindelijk groeiden we uit tot goede vrienden. Alles wat Anne en Mariska hebben doorgemaakt omtrent Doris heeft hele diepe indruk op mij gemaakt !

Uiteindelijk heeft Doris ons moeten verlaten ....de pijn is nog steeds elke dag voelbaar. Wil er ook bij zeggen dat ik het diepste respect heb voor Anne en Mariska hoe ze in het leven staan. Toen de vraag kwam om mee te gaan die vreselijke berg op kon ik geen nee zeggen !! Hoop wat meer aandacht te krijgen voor deze aandoening.

Wouter Vleij

Donatieformulier

Vul hieronder uw donatiebedrag alsmede uw contactgegevens in. Wanneer u op "Donatie versturen" klikt, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina waar u uw transactie kunt afronden.

Wouter Vleij
Mijn gegevens
Bericht
  • Voorwaarden *
0 Donaties tot nu toe
€ 0,00 Totaal opgehaald
€ 500,00 Totaal benodigd
61 Dagen tot sluiting van donatie

Donateurs

Er zijn nog geen donaties

Meer over Hartedroom

Hartedroom werft fondsen voor vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kindercardiomyopathie. Wij onderhouden hiertoe contact met verschillende kindercardiologische centra in Nederland.