Carlo Kastelijns

Doel aangemaakt op: 11-3-2019

Toen ik in 2015 de vraag kreeg om mee te doen aan dit fantastische initiatief, zat ik de dag erop op de fiets om de training te starten. Dit heeft geresulteerd in een hele mooie team effort die ons naar de top van de Mont Ventoux heeft geleid. Met deze effort zijn we in staat geweest een hele waardevolle financiële bijdrage te leveren naar verder onderzoek voor cardiomyopathie.

Dit jaar heb ik opnieuw de kans hieraan deel te nemen. Zonder aarzeling ga ik met volle passie de uitdaging aan om wederom op sportieve wijze samen met u hieraan bij te dragen.

Elke bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd en maakt de weg vrij om ook dit jaar het maximale eruit te halen en boven ons uit te stijgen

Carlo Kastelijns

Donatieformulier

Vul hieronder uw donatiebedrag alsmede uw contactgegevens in. Wanneer u op "Donatie versturen" klikt, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina waar u uw transactie kunt afronden.

Carlo Kastelijns
Mijn gegevens
Bericht
  • Voorwaarden *
0 Donaties tot nu toe
€ 0,00 Totaal opgehaald
€ 500,00 Totaal benodigd
61 Dagen tot sluiting van donatie

Donateurs

Er zijn nog geen donaties

Meer over Hartedroom

Hartedroom werft fondsen voor vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kindercardiomyopathie. Wij onderhouden hiertoe contact met verschillende kindercardiologische centra in Nederland.