Jeroen Holzhaus

Doel aangemaakt op: 20-6-2019

Het is alweer twee en een half jaar geleden dat ik erg schrok, ik hoorde via een vriendin dat Jim op een nieuw hart zat te wachten, en dat de kans erg klein was dat er een geschikt donor hart zou komen. Voor kinderen is het extra moeilijk om een hart in de juiste maat te krijgen. Maar Jim heeft geluk gehad... een geschikt hart, levens reddend!

Maar dan is het nog niet gebeurd, een zware operatie, problemen om het afstoten onder controle te krijgen, gevaar voor infectie en ga zo maar door. Maar wat een geweldig land waar we in leven! Met ongelofelijk goede chirurgen, geweldige verpleegkundigen, een Ronnie Mc Donnald huis en alles wat ik verder vergeten ben. Een zware tijd wordt zo iets dragelijker. Ik vind het een eer om namens de stichting Hartedroom geld te mogen ophalen voor onderzoek.

Jeroen Holzhaus

Donatieformulier

Vul hieronder uw donatiebedrag alsmede uw contactgegevens in. Wanneer u op "Donatie versturen" klikt, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina waar u uw transactie kunt afronden.

Jeroen Holzhaus
Mijn gegevens
Bericht
  • Voorwaarden *
0 Donaties tot nu toe
€ 0,00 Totaal opgehaald
€ 500,00 Totaal benodigd
61 Dagen tot sluiting van donatie

Donateurs

Er zijn nog geen donaties

Meer over Hartedroom

Hartedroom werft fondsen voor vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kindercardiomyopathie. Wij onderhouden hiertoe contact met verschillende kindercardiologische centra in Nederland.