Deelname 2019

Deelnemen aan de Challenge kan als u in goede conditie bent en bereid bent uw beste beentje voor te zetten voor Hartedroom. Want er wordt niet alleen een sportieve topprestatie van u verwacht ook gaan we ervan uit dat u met uw inspanning veel geld zult inzamelen voor Hartedroom. We streven ernaar dat iedere deelnemer minimaal 500 euro inzamelt.

Het inschrijfgeld voor de Challenge bedraagt 100 euro per persoon. Daarvoor ontvangt u een Hartedroom Mont-Ventoux-Challenge wielertenue (broek+shirt), verzorging tijdens de klim en in de avond een welkomst- en slotborrel. De reis en accommodatie ter plekke wordt door de deelnemer zelf verzorgt. Wel hebben we afspraken gemaakt met enkele accommodaties op locatie en helpen we deelnemers om indien gewenst samen af te reizen. Opgeven voor de Hartedroom Mont Ventoux Challenge kan via info@hartedroom.nl

Voor meer informatie mail info@hartedroom.nl.

Let op!
Deelname aan de Hartedroom Mont Ventoux Challenge is te allen tijde volledig op eigen risico van de deelnemer. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan of ontstaan is vooraf, tijdens of na afloop van deelname aan het evenement. Hieronder is inbegrepen het afgelasten of verplaatsen van het evenement, alsmede ongevallen, welke schade dan ook of diefstal.

 

 

Meer over Hartedroom

Hartedroom werft fondsen voor vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kindercardiomyopathie. Wij onderhouden hiertoe contact met verschillende kindercardiologische centra in Nederland.