Deelname 2017

Deelnemen aan de Challenge kan als u in goede conditie bent en bereid bent uw beste beentje voor te zetten voor Hartedroom. Want er wordt niet alleen een sportieve topprestatie van u verwacht ook gaan we ervan uit dat u met uw inspanning veel geld zult ophalen voor Hartedroom. We streven ernaar dat iedere deelnemer zo'n 500 euro inzamelt voor Hartedroom.

Het inschrijfgeld voor de Challenge bedraagt 100 euro per persoon. Daarvoor ontvangt u een Hartedroom Mont-Ventoux-Challenge wielertenue (broek+shirt), verzorging tijdens de klim en in de avond een deelnemersdiner. De reis en accommodatie ter plekke wordt door de deelnemer zelf verzorgt. Wel hebben we afspraken gemaakt met enkele accommodaties op locatie en helpen we deelnemers om indien gewenst samen af te reizen. Opgeven voor de Hartedroom Mont Ventoux Challenge kan via onderstaand formulier. Voor meer informatie mail info@hartedroom.nl.

Let op!
Deelname aan de Hartedroom Mont Ventoux Challenge is te allen tijde volledig op eigen risico van de deelnemer. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan of ontstaan is vooraf, tijdens of na afloop van deelname aan het evenement. Hieronder is inbegrepen het afgelasten of verplaatsen van het evenement, alsmede ongevallen, welke schade dan ook of diefstal.

 

Download de Mont-Ventoux Challenge 2017 deelname flyer in pdf formaat.

Vul het formulier in om je aan te melden.

Let op: De Hartedroom Mont-Ventoux-Challenge sporttenue zijn al besteld. Daarom is het, voor nieuwe deelnemers, helaas niet meer mogelijk om een sporttenue te bestellen. Het inschrijfgeld voor de Challenge bedraagt 50 euro per persoon exclusief sporttenue.

 

Maat kleding

Voor elke deelnemer, die zich voor 1 juli heeft aangemeld, zal een sports tenue worden besteld van het merk Forte. Indien passen van het sports tenue niet mogelijk is, dan is het mogelijk om de maten te bepalen aan de hand van onderstaande tabellen. Men dient een eigen passend tenue op te meten en te vergelijken met de tabellen en zo de juiste maat te kiezen. Bij twijfel een maat groter pakken. Eventueel kunt u ook Forte kleding passen bij een winkel bij u in de buurt.

Maattabel Forte Koersbroek

Maattabel Forte Shirt

Meer over Hartedroom

Hartedroom werft fondsen voor vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kindercardiomyopathie. Wij onderhouden hiertoe contact met verschillende kindercardiologische centra in Nederland.