Waarom sponsoren?

Zoals het hart de levensader is voor onze kinderen is sponsoring de levensader voor het verwezenlijken van onze Hartedroom. Uw sponsoring zal een steentje bijdragen om de ultieme droom; een toekomst waarin kinderen geen cardiomyopathie meer krijgen, werkelijkheid te laten worden. Steun ons en daarmee een fantastisch doel!

Heel bijzonder: in 2023 fietst voor de 3e keer een jongeman mee, die door cardiomyopathie een harttransplantatie heeft ondergaan.

Belangrijke informatie rondom sponsoring:

  • Hoe wordt uw sponsorgeld gebruikt? Stichting Hartedroom zelf maakt nauwelijks kosten. Alle medewerkers zijn vrijwilligers die geen enkele vergoeding ontvangen voor hun activiteiten. Ook alle betrokken bedrijven en instellingen verlenen gratis medewerking. Uw sponsoring komt dus voor 100% bij onderzoek terecht.
  • Uw sponsorgeld en de Mont Ventoux Challenge. Voor de Mont Ventoux Challenge betalen de sporters zelf hun reis-en verblijfkosten. Uw sponsoring komt dus voor 100% bij onderzoek terecht.
  • Bij de afgelopen editie van de Mont Ventoux Challenge 2019 werd bijna 70.000 € opgehaald. Daarmee heeft Hartedroom een substantiële bijdrage kunnen leveren aan grootschalig onderzoek naar cardiomyopathie in een samenwerkingsverband van 5 Universitaire Medische Centra.
  • Stichting Hartedroom is een door de fiscus aangewezen Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor kunt u uw sponsoring aftrekken van uw belastingaangifte.


Sponsorpakketten

Hoofdsponsor: Pakket Elite
Voor 5.000 euro bent u één van de twee Elite hoofdsponsors. Niemand zal ontgaan dat u de Hartedroom Mont Ventoux Challenge een warm hart toedraagt. U bent als Elite sponsor opallecommunicatie en op alle wieleroutfits prominent met logo zichtbaar.
o Uw logo prominent op het wielertenue van alle deelnemers;
o Logovermelding op de homepage van de Hartedroom MontVentoux Challenge;
o Voor 6 deelnemers recht op inschrijving voor de Challenge inclusieftenue (indien gewenst); ook deze deelnemers zullen proberen minimaal 500 euro bijeen te brengen,
o Vermelding als Elite hoofdsponsor op alle communicatiematerialen voor, tijdens en na de Challenge (o.a.
website, advertenties, persberichten etc).

Event Sponsor: Pakket Pro
Naast het Elite pakket hebben we ook het Pro pakket. Voor een sponsorbijdrage van 2.500 euro bent u zichtbaar op alle shirts en de website van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. We hebben maximaal 4 posities:
o Uw logo op het wielertenue van alle deelnemers;
o Voor 4 deelnemers recht op inschrijving voor de Challenge inclusieftenue( indien gewenst); 
o Logovermelding op de homepage van de Hartedroom MontVentoux Challenge.

Event Sponsor: Pakket Espoir
Vanaf 1.000 euro. Zichtbaarheid op het tenue en op de site.

Deelnemer sponsoring:
Natuurlijk kunt u ook één van onze deelnemers sponsoren. Ieder bedrag is welkom!

Voor meer informatie over sponsoring van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge mail: info@hartedroom.nl

Hoofdsponsors

Event Espoir sponsorsCookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen