Vorige edities

In het najaar van 2012 ging een team van 10 kindercardiologen, hartchirurgen en verplegers van het Erasmus MC/Sophia Kinderziekenhuis een enorme krachtsinspanning aan om geld in te zamelen voor Stichting Hartedroom. Drie keer Mont Ventoux op de fiets beklimmen voor kinderen met cardiomyopathie. Een jaar later groeide de groep naar 17 deelnemers, toen naar 30, en in de jaren erna reden we met circa 70 kanjers. In 2018 jaar werd een recordopbrengst behaald, namelijk 85.000. In 2019 gingen we voor het laatst.

Ditmaal zullen we met maximaal 100 deelnemers de grote kale berg van de Provence bedwingen. Deze deelnemers zullen zich niet alleen sportief van hun beste kant laten zien maar zullen ook proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Hartedroom! En het wordt een bijzonder editie. Met betrokken sportieve bikkels, ouders van kinderen met cardiomyopathie, cardiologen, onderzoekers.... Meld je daarom snel aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen